Yhdistys

TANSSIASKEL – paso de baile RY on 2005 perustettu hyvinkääläinen harrastusyhdistys tanssista kiinnostuneille. Yhdistys keskittyy erityisesti kuubalaisiin ja latinalais-amerikkalaisiin tansseihin ja tarjoaa niissä ammattitaitoista opetusta eripituisilla kursseilla ja tilaisuuksissa. Kursseilla voi päästä tutustumaan esimerkiksi näihin tansseihin: salsa, cha cha cha, bachata, son, merengue, salsaton, reggaeton, conga, rumba ja afro.

Yhdistys järjestää toimintaansa sopivia tapahtumia ja tilaisuuksia niin jäsenille kuin myös laajalle yleisölle. Yhdistyksen itse järjestämä Tanssien kohti kesää -tapahtuma on järjestetty jo viitenä keväänä, joista neljä viimeisintä upeissa Hyvinkääsalin puitteissa. Kertomukset löydät täältä.

TANSSIASKEL – paso de baile RY:n esiintymisryhmä Mirabellas on yhdistyksen ydinjoukkoa ja toteuttaa yhdistyksen toimintaa. Ryhmällä on useita näyttäviä koreografioita, jotka soveltuvat erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

TANSSIASKEL – paso de baile RY toivottaa uudet tanssinharrastajat lämpimästi tervetulleiksi kursseillemme ja tapahtumiimme!

Talous

TANSSIASKEL – paso de baile RY on voittoa tavoittelematon harrastajayhdistys. Sen perustoiminnan talous perustuu jäsenmaksuihin, kurssimaksuihin ja mahdollisiin avustuksiin. Talous pyritään pitämään vakaalla pohjalla, joka mahdollistaa aktiivisen ja näkyvän toiminnan myös pitkällä aikavälillä.

Tanssikursseja ja muuta opetusta järjestettäessä oppilailta tai tilaajalta peritään kuluja vastaavat kurssi- tai tuntimaksut. Opetuksessa käytetään pääasiassa koulujen voimistelusaleja. Tilaisuuksien ja tapahtumien kulut pyritään kattamaan pääsymaksujen ja muun varainhankinnan avulla.

Yhdistyksen varainkeruuseen osallistuu myös Mirabellas-esiintymisryhmä, jonka esiintymispalkkiot ovat yhdistyksen tuloja. Vastaavasti yhdistys voi tukea ryhmän toimintaa esimerkiksi hankkimalla tarvittavia esiintymisasuja.

Yhdistyksen varainkäytöstä päättää hallitus. Yhdistys toteuttaa kirjanpitoa yhdistys- ja tilintarkastuslaissa säädetyllä tavalla, hyvän kirjanpitotavan mukaisesti. Yhdistyksen tarkastettu tilinpäätös esitetään vuosittain keväällä pidettävässä vuosikokouksessa.