LATIN MIX

LATIN MIXKURSSIT KESKIVIIKKOISIN

LATIN MIX 1: Perustason kurssi klo 18–19

LATIN MIX 2: Edistyneemmille klo 19–20

Latin Mix -tunnit ovat tanssitunteja, joilla painottuvat toisaalta nuorekkaan vauhdikkaat ja toisaalta ihanan tunnelmalliset lattarirytmit, jotka ovat supersuosittuja Karibian trooppisilta saarilla ja koko Latinalaisessa Amerikassa. Näitä ovat mm.  merengue, samba, bachata, kizomba, dancehall, reggaeton, salsa… Joka tunnilla on eri tanssi tai välillä samalla tunnilla opetellaan pariakin eri tanssia. Todella hauskaa ja monipuolista tanssia. Tunneilla ei tarvita paria.

Kuubalainen ohjaaja Guillermo Zayas takaa vauhdikkaat ja sopivan haastavat tunnit ja aidon kuubalaisen tunnelman. Guillermo tuo tunneille uusimpia tuulahduksia niin tanssiliikkeissä, itse laatimissaan nokkelissa koreografiasarjoissa kuin musiikissakin, samalla syvästi kunnioittaen perinteikästä liikekieltä, rytmejä ja musiikkia aikojen takaa.

Latin Mix -peruskurssi on nopeasti etenevä tanssikurssi, ei kuitenkaan aivan alkeita. Tunneilla tanssitaan lyhyehköjä sarjoja, ja tavallisesti jokaiselle tunnille on uusi ihana ja hauskoja Guillermon kikkoja sisältävä koreografiasarja. Kurssilla tutustutaaan erilaisiin Latinalaisessa Amerikassa syntyneisiin tansseihin.

Huipputunteja siis luvassa. Jollet osaa päättää mihin osallistuisit, tule vaikka molempiin! Laskemme nyt mukavat alennukset molemmille kursseille osallistuville:

1 kurssi     115 €    (sisältää 2024 jäsenmaksun)

2 kurssia   210 €   (sisältää 2024 jäsenmaksun)

Tunnit pidetään Hyrian Kruunu-kampuksella, osoitteessa Kauppalankatu 18.
Salissa on peilit ja tilat on vasta remontoitu.

Ilmoittaudu kurssille tästä.
Muista kertoa, mille kurss(e)ille ilmoittaudut sekä yhteystietosi. Saat vastausviestinä vahvistuksen kurssipaikasta maksutietoineen.
Tiedustelut p. 0500 916 550.

Kevään 2024 pitkät kurssit pidetään keskiviikkoisin ajalla 17.1.-17.4.
Tunteja kuuluu molempiin kursseihin 12 kappaletta. Tunteja ei ole 21.2. (talviloma) ja 28.2. (ilmainen tiiviskurssi).

Tanssin iloa!