Kurssit

TANSSIASKEL – paso de baile RY järjestää erityisesti afro-kuubalaisten tanssien opetusta eripituisilla ja -tasoisilla kursseilla.  Tällä hetkellä kurssitoiminta keskittyy nuorten ja aikuisten tanssiliikuntaan.

Kursseilla opettajina toimivat ammattitaitoiset kokeneet ohjaajat ja iloksemme olemmekin viime vuosina saaneet nauttia kuubalaisohjaajien taidokkaasta opetuksesta ja aidosta tunnelmasta.

Syksyn pitkät kurssit järjestetään keskiviikkoisin klo 18 ja 20 välillä upean ammattitanssijan ja tanssinopettajan Guillermo Zayasin opastuksella. Kurssipaikkana on Hyrian Kruunu-kampus, osoitteessa Kauppalankatu 18. Salissa on peilit ja tilat on vasta remontoitu.

Tiiviskursseja järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Ohjaajiksi kutsutaan alan parhaita ammattilaisia.


OHJAAJAMME

Guillermo Zayas

Guillermo Zayas on opettanut iloksemme hyvinkääläisiä jo useamman vuoden. Guillermo on arvostettu ja kysytty ohjaaja eri puolilla Suomea. Sympaattinen Guillermo opettaa meille Latin Mix ‑kursseilla monia eri kuubalaistansseja ja suunnittelee tunneillensa aina todella taidokkaita, nokkelia ja hauskoja koreografiasarjoja.

Guillermo Zayas Ramirez on syntynyt Kuubassa, Havannassa ja aloittanut tanssin opiskelun jo 12-vuotiaana. Vuonna 2001 Guillermo valmistui tanssijaksi ja tanssiopettajaksi maineikkaasta Escuela Nacional de Artesta (ENA), jossa hän opiskeli modernia tanssia ja erikoistui Kuuban kansantansseihin kuten afro, rumba, son, cha cha cha, mambo, mozanbique ja pilon. Guillermo on lahjakkuus myös moderneissa kuubalaistansseissa, kuten salsassa, timbassa ja reggaetonissa.

Opiskelun jälkeen Guillermo on työskennellyt tanssijana Conjunto Folklorico Nacional de Cubassa, yhdessä Kuuban tunnetuimmista kansantanssiryhmistä, ja Ballet Rakatan ‑tanssiryhmässä. Lahjakkuutensa ja valloittavan esiintymistaitonsa ansiosta hän on myös muun muassa voittanut 2010 salsan Euroopan mestaruuskilpailussa hopeaa.

Myös koreografina Guillermo on huikea. Guillermo suunnittelee ja opettaa myös esiintymisryhmä Mirabellasin koreografiat.

Guillermo osaa hyvin suomen kieltä.

Tervetuloa tanssimaan!