Esiintymisryhmä

Esiintymisryhmä Mirabellas

TANSSIASKEL – paso de baile RY:n esiintymisryhmä Mirabellas koostuu kuudesta hyvinkääläisestä aktiivitanssinharrastajasta. Ryhmä on toiminut yhdessä vuodesta 2004 lähtien. Mirabellas järjestää tanssiesityksiä erilaisiin tapahtumiin ja julkisiin ja yksityisiin tilaisuuksiin. Ryhmän tanssirepertuaari sisältää kuubalaisia ja latinalais-amerikkalaisia tansseja, kuten salsa, son, cha cha cha, mambo, conga, reggaeton jne.

Katso kuvia.

Mirabellas-ryhmä on kahdesti sijoittunut Salsan SM-kisojen joukkuesalsan kärkisijoille, vuonna 2007 toiseksi ja vuonna 2009 tiukassa arvostelussa neljänneksi. Ryhmän koreografina toimii kuubalainen ammattitanssija Guillermo Zayas.

Esiintymisryhmä Mirabellas toimii yhdistyksen toiminnan veturina ja huolehtii kurssien ja tilaisuuksien järjestelyistä. Ryhmän jäsenet ovat mukana toteuttamassa yhdistyksen toimintaa, järjestämässä erilaisia tilaisuuksia, tanssitapahtumia ja tanssikursseja  ja hoitavat yhdistyksen tiedotus- ja suhdetoimintaa.

Mirabellas myös esiintyy yhdistyksen itse järjestämissä tapahtumissa. Jo viisi kertaa on järjestetty TANSSIEN KOHTI KESÄÄ -tapahtuma, jossa latinalaistunnelmaa ovat luoneet Mirabellas-ryhmän lisäksi useat vierailevat tanssijaryhmät. Viimeksi 21.4.2012 Hyvinkääsalissa nähtiin iloisessa tanssin tunnelmassa Tanssin aikamatka, jossa päästiin nauttimaan tansseista aina keskiajalta nykypäivään asti. Mirabellasin lisäksi esiintymässä oli yli sata esiintyjää.