LATIN MIX

LATIN MIXperuskurssi

KESKIVIIKKOISIN klo 18–19

 

Latin Mix -tunnit ovat tanssitunteja, joilla painottuvat toisaalta nuorekkaan vauhdikkaat ja toisaalta ihanan tunnelmalliset lattarirytmit, jotka ovat supersuosittuja Karibian trooppisilta saarilla ja koko Latinalaisessa Amerikassa. Näitä ovat mm.  merengue, samba, bachata, kizomba, dancehall, reggaeton, salsa… Joka tunnilla on eri tanssi tai välillä samalla tunnilla opetellaan pariakin eri tanssia. Todella hauskaa ja monipuolista tanssia. Tunneilla ei tarvita paria.

Kuubalainen ohjaaja Guillermo Zayas takaa vauhdikkaat ja sopivan haastavat tunnit ja aidon kuubalaisen tunnelman. Guillermo tuo tunneille uusimpia tuulahduksia niin tanssiliikkeissä, itse laatimissaan nokkelissa koreografiasarjoissa kuin musiikissakin, samalla syvästi kunnioittaen perinteikästä liikekieltä, rytmejä ja musiikkia aikojen takaa.

Latin Mix -peruskurssi on nopeasti etenevä tanssikurssi, ei kuitenkaan aivan alkeita. Tunneilla tanssitaan lyhyehköjä sarjoja, ja tavallisesti jokaiselle tunnille on uusi ihana ja hauskoja Guillermon kikkoja sisältävä koreografiasarja. Kurssilla tutustutaaan erilaisiin Latinalaisessa Amerikassa syntyneisiin tansseihin.

Huipputunteja siis luvassa. Jollet osaa päättää mihin osallistuisit, tule vaikka molempiin! Laskemme nyt mukavat alennukset molemmille kursseille osallistuville:

1 kurssi     70 €    (sisältää 2022 jäsenmaksun)

2 kurssia   125 €   (sisältää 2022 jäsenmaksun)

Tunnit pidetään Härkävehmaan koulun salissa, osoitteessa Aleksis Kiven katu 6. Käynti saliin Härkävehmaankadun puolelta talon takaa.

Ilmoittaudu kurssille tästä.
Muista kertoa, mille kurss(e)ille ilmoittaudut sekä yhteystietosi. Saat vastausviestinä vahvistuksen kurssipaikasta maksutietoineen. Tiedustelut p. 050 535 0608.

Kevään 2022 kurssit alkavat 2.3. ja päättyvät 20.4.
Tunteja kuuluu molempiin kursseihin 8 kappaletta. 

Tanssin iloa!