CUBA MIX

CUBA MIXperuskurssi

KESKIVIIKKOISIN klo 19–20

Cuba Mix -kurssilla sukelletaan afro-kuubalaisten tanssiperinteiden ja nykytrendien moniin ihanuuksiin. Tanssissa ja musiikissa ammennetaan opettajamme Guillermon aitoa Kuuba-tunnelmaa. Saamme bailata salsaa eri variaatioin (salsa, salsaton, salsa-timba…) ja monia muita kuubalaisrytmejä kuten son, cha cha cha, mambo, rumba, reggaeton, conga… Tunneilla ei tarvita paria.

Kuubalainen ohjaaja Guillermo Zayas takaa vauhdikkaat ja sopivan haastavat tunnit ja aidon kuubalaisen tunnelman. Guillermo tuo tunneille uusimpia tuulahduksia niin tanssiliikkeissä, itse laatimissaan nokkelissa koreografiasarjoissa kuin musiikissakin, samalla syvästi kunnioittaen perinteikästä liikekieltä, rytmejä ja musiikkia aikojen takaa.

Cuba Mix -peruskurssi on nopeasti etenevä tanssikurssi, ei kuitenkaan aivan alkeita. Tunneilla tanssitaan lyhyehköjä sarjoja, ja tavallisesti jokaiselle tunnille on uusi ihana ja hauskoja Guillermon kikkoja sisältävä koreografiasarja. Kurssilla tutustutaaan erilaisiin Kuubassa ja Latinalaisessa Amerikassa syntyneisiin tansseihin.
Huipputunteja siis luvassa. Jollet osaa päättää mihin osallistuisit, tule vaikka molempiin! Laskemme nyt mukavat alennukset molemmille kursseille osallistuville:

1 kurssi     55 €    (sisältää 2021 jäsenmaksun)
2 kurssia   95 €   (sisältää 2021 jäsenmaksun)

Tunnit pidetään Härkävehmaan koulun salissa, osoitteessa Aleksis Kiven katu 6. Käynti saliin Härkävehmaankadun puolelta talon takaa.

 

Ilmoittaudu kurssille tästä.
Muista kertoa, mille kurss(e)ille ilmoittaudut sekä yhteystietosi. Saat vastausviestinä vahvistuksen kurssipaikasta maksutietoineen. Tiedustelut p. 050 535 0608.

Syksyn 2021 kurssit on jaettu 2 osaan. Kurssit alkavat 8.9. ja päättyvät 13.10.
Toinen jakso on tarkoitus järjestää 27.10 – 1.12. Tunteja kuuluu molempiin kursseihin 6 kappaletta. Syyslomalla 20.10. ei ole tunteja.

Tanssin iloa!