SALSA

SALSA-peruskurssi

KESKIVIIKKOISIN klo 19–20

 

Salsa-peruskurssi painottuu nimensä mukaan salsaan. Pääsääntöisesti joka tunnilla peruskoreografia pohjautuu salsaan. Salsan musiikkityyli vaihtelee kuitenkin hyvin paljon perinteisestä salsatunnelmasta vauhdikkaaseen timbatoniin yms. Tällä kurssilla siis tanssitaan erilaista salsaa eri tunneilla ja koreografiaa maustetaan monilla tunneilla jollakin muulla askelrytmillä. Tässä esimerkkejä: Jollakin tunnilla salsakoreografia saattaa sisältää cha cha -askelia (= salsa con cha cha), toisella viikolla salsaa maustetaan mambo-askelilla (salsa con mambo), joskus mukaan tulee rumban liikkeitä (salsa con rumba) tai salsan ja sonin yhdistelmää (salsón) jne. Tunneilla ei tarvita paria.

Kuubalainen ohjaaja Guillermo Zayas takaa vauhdikkaat ja sopivan haastavat tunnit ja aidon kuubalaisen tunnelman. Guillermo tuo tunneille uusimpia tuulahduksia niin tanssiliikkeissä, itse laatimissaan nokkelissa koreografiasarjoissa kuin musiikissakin, samalla syvästi kunnioittaen perinteikästä liikekieltä, rytmejä ja musiikkia aikojen takaa.

Salsa-peruskurssi on nopeasti etenevä tanssikurssi, ei kuitenkaan aivan alkeita. Tunneilla tanssitaan lyhyehköjä sarjoja, ja tavallisesti jokaiselle tunnille on uusi ihana ja hauskoja Guillermon kikkoja sisältävä koreografiasarja. Kurssilla tutustutaaan erilaisiin Kuubassa ja Latinalaisessa Amerikassa syntyneisiin tansseihin.

 

Huipputunteja siis luvassa. Jollet osaa päättää mihin osallistuisit, tule vaikka molempiin! Laskemme nyt mukavat alennukset molemmille kursseille osallistuville:

1 kurssi     100 €    (sisältää 2017 jäsenmaksun)

2 kurssia  180 €   (sisältää 2017 jäsenmaksun)

Jos olet jo tämän vuoden jäsen, kurssien hinnat ovat: 1 kurssi 90 €, 2 kurssia 170 €.

 

Tunnit pidetään Urakantalon salissa, Hyvinkäällä osoitteessa Kauppalankatu 18, Hyvinkää.

 

Ilmoittaudu kurssille tästä.
Muista kertoa, mille kurss(e)ille ilmoittaudut sekä yhteystietosi. Saat vastausviestinä vahvistuksen kurssipaikasta maksutietoineen. Tiedustelut p. 050 535 0608.

Kurssit alkavat 6.9. ja päättyvät 29.11.2017. Tunteja kuuluu kurssiin 12 kappaletta. Syyslomalla 18.10. ei ole tunteja.

 

Tanssin iloa!