CUBA MIX

CUBA MIX -peruskurssi

KESKIVIIKKOISIN klo 19–20

 

Cuba Mix -kurssilla sukelletaan afro-kuubalaisten tanssiperinteiden ja nykytrendien moniin ihanuuksiin. Tanssissa ja musiikissa ammennetaan opettajamme Guillermon aitoa Kuuba-tunnelmaa. Saamme bailata salsaa eri variaatioin (salsa, salsaton, salsa-timba…) ja monia muita kuubalaisrytmejä kuten son, cha cha cha, mambo, rumba, reggaeton, conga… Tunneilla ei tarvita paria.

Kuubalainen ohjaaja Guillermo Zayas takaa vauhdikkaat ja sopivan haastavat tunnit ja aidon kuubalaisen tunnelman. Guillermo tuo tunneille uusimpia tuulahduksia niin tanssiliikkeissä, itse laatimissaan nokkelissa koreografiasarjoissa kuin musiikissakin, samalla syvästi kunnioittaen perinteikästä liikekieltä, rytmejä ja musiikkia aikojen takaa.

Cuba Mix -peruskurssi on nopeasti etenevä tanssikurssi, ei kuitenkaan aivan alkeita. Tunneilla tanssitaan lyhyehköjä sarjoja, ja tavallisesti jokaiselle tunnille on uusi ihana ja hauskoja Guillermon kikkoja sisältävä koreografiasarja. Kurssilla tutustutaaan erilaisiin Kuubassa ja Latinalaisessa Amerikassa syntyneisiin tansseihin.
Huipputunteja siis luvassa. Jollet osaa päättää mihin osallistuisit, tule vaikka molempiin! Laskemme nyt mukavat alennukset molemmille kursseille osallistuville:

1 kurssi     100 €    (sisältää 2019 jäsenmaksun)

2 kurssia  180 €   (sisältää 2019 jäsenmaksun)

Tunnit pidetään Urakantalon salissa, Hyvinkäällä osoitteessa Kauppalankatu 18, Hyvinkää.

 

Ilmoittaudu kurssille tästä.
Muista kertoa, mille kurss(e)ille ilmoittaudut sekä yhteystietosi. Saat vastausviestinä vahvistuksen kurssipaikasta maksutietoineen. Tiedustelut p. 050 535 0608.

Kurssit alkavat 9.1. ja päättyvät 3.4.2019. Tunteja kuuluu kurssiin 12 kappaletta. Talvilomalla 20.2. ei ole tunteja.
Tanssin iloa!